LINDESKOLAN

En skola med många möjligheter och stor valfrihet för dig som elev. 11 nationella program och 9 olika idrottsprofiler.

BESÖK OSS SOM ELEV FÖR EN DAG

LINDESKOLAN

En skola med många möjligheter och stor valfrihet för dig som elev. Välj bland 11 nationella program som du kan kombinera med 9 olika sportprofiler på Idrottscollege.

Besök oss som elev för en dag

Elev för en dag

Vill du boka in ett besök? Skicka in intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Var med på några riktiga gymnasielektioner, käka lunch och känn av stämningen i korridoren. Är det här en skola för dig? Det kan du göra som bokar in en prova på-dag på Lindeskolan. Vi berättar mer om skolan, de olika programmen och hjälper till att lägga upp din dag så att vi kan ta hand om dig på bästa sätt så att du får ett bra och givande besök hos oss.

För att prova på en idrottsprofil och söka IC krävs det att du är medlem i en förening för den idrott du utövar och att du tränar målmedvetet och regelbundet.

8 dec 2021
kl 18-20.30

Onsdagen den 8e december 2021, kl 18-20.30 bjuder vi in elever som går i årskurs 9 och snart ska göra ditt gymnasieval, samt vårdnadshavare, till möten med våra lärare och elever på Lindeskolan. Där finns möjlighet att få information om några av våra elva nationella program och Idrottscollege, samt tillfälle att ställa egna frågor.

Under kvällen ges möjlighet att besöka tre program samt Idrottscollege.

Följ oss på sociala medier

Elever berättar

Polina Golikova, Teknikprogrammet och IC Rytmisk gymnastik

"Som IC-elev inom RG har jag på Lindeskolan möjlighet att tävla på elitnivå"

Karl-Marcus Wärnelius Liwing, Ekonomiprogrammet och IC handboll

"Jag valde Lindeskolan för att kombinera mina studier med min handbollssatsning."

Johannes Åkesson, El- och energiprogrammet och IC Judo

"Jag valde Lindeskolan för att kunna få mycket APL/praktik i min utbildning"